7. srpna 2014

123) Návrat do minulosti

Ohlédnout se zpátky je někdy potřeba. Člověk pak hned vidí, zda se jeho život ubírá tím správným směrem. Může se těšit, že se má v celku líp než "tenkrát" a když náhodou ne, alespoň ho to dřív trkne a může s tím začít něco dělat.
V dnešním příspěvku ale nehodlám nijak filozofovat, ani bilancovat, i když mě tak nějak sled posledních životních událostí podvědomě k tomu nutí, ale ukončím to slovy, že vše je tak, jak má být, vždycky to tak bylo a vždycky to tak asi i bude, ať se snažíme sebevíc, a BASTA.
Pro tento příspěvek jsem se rozhodla v podstatě z jediného důvodu.
Nedávno jsem poznala mně milou duši, velice kreativního tvora, silnou osobnost pevně jdoucí si za svým cílem, která nehodlá jen sedět doma na zadku a čekat, co jí osud přinese. Kombinace tohoto všeho mě nutí si jí vážit a když už ne se učit a čerpat z jejího postoje k životu, tak se alespoň zamyslet, zda jsem opravdu tam, kde jsem chtěla být.
Míša je velmi šikovná, nápaditá a sociálně vyspělá osoba. Já ve svých poměrně mladých letech si připadám jako "počítačová stařenka", hotentot, kterej ani pořádně neví, co je to vlastně ten "fejsbůk". A protože mi nevadí takové vychytávky jako Pinterest a Facebook, když se přiměřeně používají, tak mě nadchl nedávný článek, který se dočkal dnešního dne pokračování.
Jde v podstatě o ohlédnutí se, o připomenutí již zapomenutého článku Vašeho blogu. Já se velmi ráda připojila a i přes značný analfabetismus pokroků ve světě internetovém se mi to povedlo.
Přes moje krkolomné vysvětlování bude určitě lepší, když kouknete přímo k Míše tady a tady.
Budu moc ráda, když zavzpomínáte taky a já nakouknu na okamžiky, kterých si ceníte i po značně rychle běžící čas nejvíce, když je máte stále v paměti, nebo dílka, na která jste nejvíce pyšní, na fotky dítek, kdy byly ještě "malé", na fotky z výletů, na které rádi vzpomínáte. A on potěší i třebas recept na nějaké dobré jídlo.
Já minulý týden přispěla svou troškou do mlýna polštářkem růžového medvěda. Na ten se dostanete přes blog Míši, kde odkaz na něj najdete úplně dole, nebo dlouhým listováním zpět tu na mém blogu.
Mějte hezký den a budu ráda, když se u Míši k tomuto projektu přidáte.

1 komentář:

  1. Páji, tak teď jsi mě úplně dostala! Ale jakože fakt úplně!!! Wow... děkuji, děkuji, děkuji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za zanechání Vašeho komentáře, budu se těšit zase příště.