16. července 2012

48) Doslova dobojováno

A když píšu doBOJováno, myslím doBOJováno, byl to totiž BOJ. Ale kdo se BOJí, nesmí do lesa.

Když jsem začala šít tento batůžek, tedy přesněji jeho přední stranu, se kterou jsem si hrála celý den, netušila jsem, že to bude jedna z mála věcí, kterou došiju, resp. budu muset došít. Ale vykutálenej je na světě a já vím akorát tolik, že batůžek už nikdy více a že když už, tak za hoooodně dlouho, abych na ty porodní bolesti řádně zapomněla. Stroj dostal také co proto. Sice od toho tu je, že jo, ale opravdu jsem mu dala zabrat takovým způsobem, že kdybych se rozepsala, asi se potrháte smíchy, páč já nevím, kam na ty kalamitní situace chodím. O mojí první zlomené jehle ani psát nebudu, ani o tom, že jsem narazila na zoubky od zipu, to je všechno "rutinní" záležitost. Ale poškodit stroj mechanicky na místech, kde by to člověk při šití nečekal... To prostě nevymyslíš, to musíš zažit (pitomý berle, už bych se jich mohla zbavit). No odpoledne budu dávat nový facelift svému šičímu drahouškovi, zaslouží si to. 

Sama teď ani nevím, zda mám z toho boje radost. Ale když nejde o život, jde ... ehm ... že? A navíc ... já nemohla odolat jeho očím ... teda oku.



7 komentářů:

  1. Nakoukla jsem k Tobě po dlouuuuhééé době a vidím, co je tady krásy. Všechno je moc povedené, luxusní. Udělala jsi hrozný skok kupředu a já Ti jen tiše závidím. Snad se zase někdy k šití vrátím...:-D

    Batůžek je úžasný a aplikace zvláště perfektní.

    OdpovědětVymazat
  2. Moničko mockrát děkuji za úžasný komentář. Chtěla jsem nakouknout k tobě, ale máš asi zablokovaný blogger pro ostatní uživatele.

    OdpovědětVymazat
  3. Pavli, tak klobouk dolů, sice žádný nemám, ale kdybych měla tak smekám. Nádherný batůžek. Ten bych brała hned, je boží

    OdpovědětVymazat
  4. Pavli, baťůžek je nádherný!! Krásně propracovaný a chameleon se mi mooooooc líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. To je krása, a aplikácia je nádhernááá.a žišiel by sa aj nám takýto :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Painko, nádhera!!!
    ...moc jsem Ti fandila - už se vědí výsledky???

    OdpovědětVymazat
  7. No ten JE famózní, Paji! Ty "porodní" bolesti stály za to!
    A co žes té mašince ještě vyvedla? Napiš, já se dobře bavím při tom Tvém psaní :o))) Víš jak - cizí neštěstí... :o))))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za zanechání Vašeho komentáře, budu se těšit zase příště.