28. dubna 2014

118) Nestíhám, nestačím ...

... vkládat.

Ale naštěstí šít, to jo, až jsem na sebe sama pyšná, když si k tomu přičtu spoustu dalších aktivit, co musí člověk o víkendu stihnout.
 
Týden zpátky jsem došila tuhle kabelku na zakázku, kdo mě sleduje pravidelně, asi má pocit, že má "dežaví" (a opravdu ho má), protože tuhle kabelku jsem šila asi rok a možná i více zpátky pro svoji sestru. Paní se však moc líbila, tak jsem splašila látku (speciálně i zde děkuji Simonce, že byla tak hodná a látky, které již nejdou sehnat, mi přenechala) a pustila se do ní. Jiná trochu je, má tmavší ušiska a vnitřek z jiné látky, ale jinak jí to zase sluší, co myslíte?

 
A kdo sem nakukuje pravidelně, určitě poznal, že blog doznal menších změn - ubyl levý sloupeček, který byl krapet zredukován a přesunut do pravého sloupečku, kde najdete ale stále vše potřebné, na konci nechybí i odkazy na ostatní oblíbené blogy šikovných duší. Pod názvem blogu přibyl řádek s odkazy přímo na konkrétní šité projekty v různých provedeních (přece jen, pokud někoho zajímají jen dětské deky, je zbytečné, aby procházel celý blog, i když se netajím tím, že by mě to potěšilo ;o), je to velice účinná pomůcka, zvlášť když název článku je často nic neříkající). Jsou to vlastně sice "jen" odkazy na vyhledávání slov, ale lepší něco, než nic (a pokud někdo poradí, jak na to, aby mi vyjížděly články týkající se konkrétního projektu, budu moc ráda). Právě kvůli vyhledávači jsem své články opatřila "štítky", takže je možné blog pohodlněji prohledávat.
 
Příjemnou a jistě vítanou změnou je možnost vkládání větších fotografií, a to právě díky ubrání levého sloupečku, ze které mám obrovskou radost. Tato změna vám umožní nakukovat na mé výrobky z trochu větší blízky, věřím, že to určitě celá řada návštěvníků ocení. (Sama totiž "rostu" - to už fakt ne, tedy co se výšky týče - z fotografií na obrazovce o velikosti 1 x 1 cm a když něco takového vidím v nějakém eshopu a mám tu pidi věc kupovat, raději odcházím. Takovému nákupu se nedá už ani říkat "zajíc v pytli".)  
 
Snad většina změn bude ku prospěchu a větší přehlednosti nejen té mé, ale hlavně vaší.
 
A protože opravdu nestíhám a blog zahálí, slibuju, že tento týden vložím další šité produkty, které se zatím hřejí ve foťáku.

10 komentářů:

  1. Ahoj, Pai - kabelka je krásná, a změny na blogu příjemné! Těším se na další tvořivý příspěvek!!! Hezké jaro!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, kdo první by měl komentovat, než mamina na mateřské... :o) Jak je, Lucóšku? Kolem to už rodí, co mají bříško tak nějak s tebou.

      Vymazat
  2. Pai, kabelka je moc krásná a blog vypadá po změně úžasně! Ta hnědo-modrá kombinace je tak lákavá, že sama uvažuju o tom, že bych si u tebe hned něco objednala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, od tebe jakákoli chvála moc potěší, ty "punťo" ;o)

      Vymazat
  3. Nádherná kabelka, jen by mě zajímalo, jak přiděláváš k tašce ty uši? Máš na to nějaký "spešl" stroj? Můj šicí stroj má problém i s vícevrstvenou látkou...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, normálně pěkně růčo ;o) Někdy nafotím postup. Děkuji za zastavení a zanechání komentáře.

      Vymazat
    2. Super, ten postup by mě opravdu zajímal :)

      Vymazat
  4. krásná taška a krásně krásně nafocená... i změna tvého blogu se mi líbí. Jsem na tom jako ty--> taky nestíhám vkládat :) tak přeji trochu víc času na všechno ...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za zanechání Vašeho komentáře, budu se těšit zase příště.