13. března 2016

157) Těšíme se ...

... na jaro, na kolo, na odrážedlo, u stroje a ze společné blízkosti v šátku. Okusily jsme totiž po několikerých ne příliš valných pokusech vázat na záda, valnější vázání na záda. A on trénink opravdu stačí. Po týdnu pilování jsme spokojené obě. Mně nikde nic netlačí, netáhne, záda jakžtakž nebolí a Lucinka většinou hned po nahození, ještě ani není utaženo, dovázáno, chrní. A dlouho a zřejmě vydatně. I když je fakt, že nám k tomu zřejmě nahrává i nachlazení, kterého si poslední týden "užíváme". "Díky" tomu, že jsme poslední dny zavřené doma, jsme se dokonce dostaly i ke stroji. 

Můj prototyp koníka šitého z odstřižků nosícího šátku zn. Little Frog, který nakonec doluje korunky na dobrou věc v aukci na facebooku. A už vím, že určitě nezůstane u jednoho, protože jejich tvorba je opravdu dost příjemná, relaxační a člověka potěší, když vznikne něco milého z vícedenního snažení, po doslova "ukradených" chvilkách. Očí už mám vyšito, teď už jenom došít to ;o)

A Lucince jsme na radu mé dobré kamarádky pořídili odrážedlo Pukylino, byť z druhé ruky, a ve volné chvíli jsem ušila kabelku na řidítka , aby aspoň lahvičku nebo dudlík si mohla Lucinka vozit sama (hmmm, sama ... zatím i Lucinku vozí maminka ;o). 


A protože už se mi na zádech začalo něco živě vrtět, musím se rozloučit a popřát všem pěknou neděli.

4 komentáře:

  1. Pavlí, máš moc pěknou fotku v hlavičce :-)
    Koníček se Ti moc povedl, je krásný.
    Pěknou neděli i vám.

    OdpovědětVymazat
  2. krásná barva nosícího šátku a toho koníka toho doma nesmím ukazovat :), zase by chtěla... užívej krásnýho věku malé my máme asi ( doufám) jen období vzdoru......

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Pavli, krásné fotečky, hlavně ta první. :-)Koník se ti moc povedl a koukám, že plánuješ sériovou výrobu. ;-)Kabelka je vesele jarní, to se Lucinka má, taková šikovná maminka... :-)Ať se vám bacilky vyhýbají! D. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pavli, úžasné tvoreníčko, mne sa vidí, že Lucinka ti je veľkou inšpiráciou. Ten koník je úžasný, dokonalý, normálne som sa doň zamilovala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za zanechání Vašeho komentáře, budu se těšit zase příště.