8. listopadu 2011

4) Polštářková bitva?

Kdepak, bohužel polštářky nemám pohromadě. Některé jsou totiž moje, jiné šly do světa, další k sestřičce, která má polštářků opravdu požehnaně, některé jsou naopak na prodej. Tak jako tak, vždycky 4 rohy a žádné nohy.


Začnu od konce, jak vidno, blogspot si to přeje, jinak se s ním vážně nedomluvím, nehodlám přesunovat mladší fotografie pod starší a naopak.


Takový jeden zimní, téměř vánoční, s dětským panýlkem uprostřed. Panýlek je suvenýr z Prague Patchwork Meetingu z dubna 2011. Další polštářek je také úlovek z PPM, tentokrát vybraný speciálně pro moji sestru, která ráda sladké a jídlo na látkách téměř všeho druhu. Myslím, že polštářek se poved, už tolikrát jsem si chtěla do "bonboniérky" šáhnout a nějaký to cukrlátko si vybrat.




Další polštářek byl šitý na přání, jako vánoční dárek, tak že by ještě nebyl prozrazen a čeká na svůj den "D" 24.12.2011??? No je to možné. Pro milovnici žabiček.


Opět něco pro milovnice sladkého, tedy pro moji sestru. Muffinkový polštářek k narozeninám. Snad udělal radost.


Trocha tej romantiky. Zvláštní kombinace zelenkavé barvy růžových kytiček.

Další romantika. Nikdy bych nevěřila, že růžová jde tak krásně k zelené. Inu, člověk se učí celý život.


Trocha teplíčka. Lépší fotka fotky z předešlého příspěvku. Viditelné prošití do kříže a okrasné prošití panelu uprostřed (to jsem ještě měla starý stroj a jaký krásný úměl steh).


Aby se lépe sedělo u stroje. Nyní již židličku nepoužívám. Osvědčila se mi stolička :o)


Rychle vytvořený dárek pro sousedku k 80. narozeninám. Měl veliký úspěch. I mně se zamlouvá. Ve spodní části iniciály oslavenkyně a ve světlém středu polštářku prošité srdíčko. Schválně, kdo jej najde?






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za zanechání Vašeho komentáře, budu se těšit zase příště.