26. března 2015

141) Zútulňování

Protože jsem si dneska dala za úkol stihnout to "nejnutnější", ale opravdu to dneska zvládnout a odškrtnout si tak ještě nějaké řádky na seznamu, tak vkládám ještě jeden příspěvek.

Tentokrát přišel opět na řadu náš přebalovací koutek. Protože jsem pořizování přebalovacího stolu vyhodnotila jako zbytečnou a chvilkovou investici, po rekonstrukci kuchyně nám zbyl jídelní stůl, který už něco zažil a bude jednou sloužit jako pracovní stůl ve venkovní kuchyni, která má ještě čas, tak jsem s nadšením, že "pracovní" místo bude tím pádem větší než bývá u přebalovacího pultíku, stůl přemístila do dětského pokoje. Jen ten volný prostor pod ním. Hned tam přibyly poličky a aby bylo stále uklízeno, osvědčily se mi závěsy. Jen to chtělo nějaké ty růžové s ptáčky ;o) 

Takže jsem zútulnila nezútulněné a mám dobrý pocit, že je "uklizeno". Takže vám představuji první zabydlený kout dětského pokoje a moc se těším, až budu zase moct pokračovat a zútulňovat další koutky. Ale to až časem. 

Nesmím opomenout další "vychytávku" v podobě povlaku na přebalovací podložku. Tak dlouho jsem hledala přebalovací podložku, až jsem koupila tuhle, protože se mi moc líbila. Mezitím jsem samozřejmě koupila modrou, kterou jsem musela potom dát pryč, protože i když jsem si říkala, že já jako holka miluju modrou, prostě mi to po zjištění, že si v mém v břiše s největší pravděpodobností lebedí holčička, nedalo a pořídila jsem tenhle. I když mi zkušenější kamarádky říkaly, že je to přece jedno, že tam stejně budu muset něco dát, aby to prtě nestudilo, nemohla jsem si pomoct. Tak jsem vymyslela kompromisní řešení. Nahoře heboučký kojenecký plyš v béžové barvě, zespod jsem použila starou plínku složenou napůl a tím, jak pěkně plyš pruží, se pěkně navléká na přebalovák a hezky se natáhne. Ještě mám v plánu jeden ze zbytku minky, co mi tu zbylo po předchozím šicím počinu. Snad ho zkrotím. A teď už fotečky.

8 komentářů:

  1. ty to máš vše tak krásné a vychytané!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Romi :o) Uvidíme tu vychytanost časem ...

      Vymazat
  2. Pavli, tvoje prípravy babetko su proste dokonalé, tvoja mala žabka sa bude mat nadherne!

    OdpovědětVymazat
  3. Pavli ,náádheraa ,miminko bude jako v ráji :o)))

    OdpovědětVymazat
  4. Pavli, již jsem psala u Bellet, ale musím i tady. Máš to všechno moc krásné, takové ňuchňací. ;-) Opět se opakuji, ta tvoje Lucinka se bude mít. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za zanechání Vašeho komentáře, budu se těšit zase příště.