15. března 2013

81) Zase ten pátek ...

... a jeho radosti. Opět se mi poštěstilo si udělat radost a zrovna v pátek. Dorazily mi 3 očekávané balíčky. Mám radost, že před víkendem. Budu jejich obsah moct využít, přes týden doslova padám na pusinku. Už by to chtělo trošku teplíčka a sluníčka. Zima mi začíná lézt na nervy. Když zima, tak jedině bílá a ne studená.
Dorazily látky až ze Slovenska, doslova bleskurychle.
Pak jsem si opět udělala radost tulipánkama, neboť se mi nějak rychle a podezřele rozutíkaly do světa.
Růžičky jakbysmet.
Korálky nejen na zdobení, ale také na našívání a další dekorace.
A velmi očekávané šanony na úklid a přehled v dílně.
Hned jsem je musela vyzkoušet, ale velký den uklízení nastane až v neděli. Moc se na to těším.
A abych nezapomněla. Dlouho jsem okukovala tento koš. Tuším 2 roky zpátky jsem ho objevila v prodejně. Počkal na mě. Nebo ho spíš nikdo nechtěl? Prodavačka sice říkala, že už mají bohužel "jen" jeden, ale to, že jim tam leží už dlouho, radši nic neříkala.
Hezký víkend všem.

18 komentářů:

  1. Krásný pracovní koutek na tvoření. Tiše závidím. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Maruško. Však mě taky dílnička stála určitě pár roků života a nervování ;o), snad se mi ale teď při šití a radosti z ní zase vrátí. Hezký víkend.

      Vymazat
  2. Tedy ty jsi krásně nakoupila. Budu se těšit, co vznikne z nových látek. Květiny jsou jako živé.... a ten koš je skvělý. Pořadače se do tvé pracovny tak šiknou jako by byly vyrobeny rovnou pro tebe. Hezkž víkend. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti, Zuzanko, za nakouknutí a milý komentík. I Tobě pěkný víkend.

      Vymazat
  3. Pavli♥ teda Ty se máš ..tolik balíčků a odkud objednáváš látky ze Slovenska?? jsi nevěrnice???.-)a ty šanony jsou áchhhhhhhhhhh krásné !!!taky je scu???jsem chtiváááá!!!a ty tulipánky mám doma , jsou jako živé vždycky si dokoupím a mám jich už asi??nó hodně :-))pa pa zlatičko už se těším co přihodíš příště :-))krásný mazlíci víkend a nezapoměň na miláčka ..aby neřárlil .-)

    OdpovědětVymazat
  4. jo Pavlínko a chtěla jsem Ti pochválit pracovničku******** a jak jsem uviděla ty šanony ,tak jsem na to zapoměla ..máš nádhernou dílničku a tak naklizenou ..nepřála bych Ti vidět co mám za sebou v mé dílničce za bordel :-(((((((((((((((((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táničko, taky ten bordýlek doma mívám, stačí pár látek, kombinuju, stříhám, šiju a večer se nehnu. Je to holt dílna a bez bince nevznikne nic. Pěknej víkend´.

      Vymazat
  5. Pavlí, skoro mi ukápla slza od závisti, jak máš pěkně vytuněnou dílničku a o balíčkách ani nemluvím....
    Super všecičko :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za nakouknutí a milý komentík. Zdravím do Prahy a přeju pěkný víkend.

      Vymazat
  6. Pavlinka, nááádherný pracovný kútik ... hned by som brala !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju takové šikulínce za nakouknutí a stále tvrdím, že dílna není všechno, chce to i šikovné ruce, které Ty máš rozhodně šikovnější. Pěkný víkend, Marti.

      Vymazat
  7. Pavlí, to je ale krásy!!! Všechno je tak pěkňoučké!!! A pracovničku máš jedna báseň :-) Prosím Tě, nemohla by ses podělit o zdroj, kde jsi nakoupila ty šanony? Jsou úžasné, takové bych brala hned také ;-) děkuji, krásný víkend, Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, úkol splněn, mezi komentíkama je komentík ode mě s odkazem. Určitě seženeš i v lepším papírnictví. Cena šanonů je i o 10 Kč nižší, takže když chceš víc kusů určitě nakup přes e-shop (oni jich ani v papírnictví tolik bohužel neměli, tak jsem musela na net), jestli ne, stačí štěstí a narazit na něj v obchodě. U krabic - takových těch zkosených, cena není o tolik nižší, aby se vyplatilo kupovat přes internet. Jsou opravdu krásné a vejde s toho do nich hodně. Já v nich mám různé vyjeté návody z netu a mám tak vše pěkně uklizeno a inspirace hafo. Děkuji za nakouknutí ke mně a přeji Ti pěkný víkend (už jsme se dlouho neviděly, chtělo by to srazík v Roudnici ;o)

      Vymazat
  8. Pavli přeju krásný víkend... opravdu si ho užij! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, jdu užívat, děkuji za kukanec ;o) I ty si ho užij.

      Vymazat
  9. Pavlínka, tvoj pracovný kútik je proste nádhernýýýýý a tie šanóny prekrásne, prosím prezraď odkiaľ sú:-)
    Máš to všetko moc pekné, útulnú, juj, hneď by som tam išla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helen, děkuji za návštěvu, odkaz níže v komentíku. Moc zdravím a i Ty jsi užij víkend.

      Vymazat
  10. Hezký den přeju všem návštěvnicím tohoto příspěvku a přikládám odkaz na obchod Herlitzu, kde najdete nejen tyto úžasné šanony z mé dílny. http://shop.herlitz.cz/eshop_vypis.php?fulltext=ladylike

    OdpovědětVymazat

Děkuji za zanechání Vašeho komentáře, budu se těšit zase příště.