1. března 2015

134) Zavinka

Takové "rychlovky" mám "nejradši", páč já si z nich dokážu udělat práci na celý den. Opět (musím podotknout, že opravdu po dlouhé době) jsem musela vzít do rukou páráček. Holt, když někdo "umí", tak umí. Nejdřív jsem měla krátkou kapucku (sice nevím, jestli k něčemu bude, ale prostě jsem ji tam chtěla). Tak jsem všechny 4 vrstvy (2x vatelín, 2x bavlna) od sebe odpárala, kapucku vyndala a začala šít další. Ovšem nějak jsem pozapomněla špendlit a tak se spodní látka při prošívání pomuchlala, sešila jsem to tam tak všelijak, hrůza. Jsem si říkala, že jsem se raději na spodek neměla koukat.
Takže... ZASE TEN PÁRÁČEK!!! Ale nedala jsem se a zdolala ji. Snad bude dobře sloužit, to je hlavní.

7 komentářů:

  1. Je krásná! Tak hlavně, ať dlouho slouží! Já s tvými příspěvky nabývám dojmu, že mám nestandardní miminko, páč u nás spousta věcí pro novorozence nenašla uplatnění (nejinak tomu bylo i u zavinovaček, používala jsem je aspoň jako podložky do postele) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, Luci, neštvi jo ... Nejhorší je, že zrovna tohle je tak "potřebná" věc, že jsem ji nemohla neušít, ale při přestavě, že se z ní bude snažit vyprostit, když jsem se s ní tak nadřela, to nepotěší. Hele, tak přinejhorším ji máš u mě schovanou pro druhý, jo?

      Vymazat
    2. Beru tě za slovo, jdu to druhý oznámit mužíčkovi. "Miminko" zrovna vříská jak kdyby ho na nože brali, páč prospala odpoledne, a teď v postýlce usoudila, že není ten pravý čas... Tak pááá!!!

      Vymazat
  2. Pavlí, máš ji nádhernou, jsi moc šikovná!

    OdpovědětVymazat
  3. Ale nakonec se povedla, a to je hlavní.-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, Ajko, taky občas moje projekty končí v koši :o)

      Vymazat

Děkuji za zanechání Vašeho komentáře, budu se těšit zase příště.